Princeza nekog drugog svijeta
Neira. 22. Sarajevo.
fashion, beauty and airplanes 

Neira Kamerić (Delirium) ne voli pisati o sebi, jer nikada ne zna šta tačno da izdvoji. Sa svoje 22 godine ima više hobija nego vremena, a u svaku svoju obavezu je strastveno zaljubljena. Rođena je u Sarajevu, gdje i boravi u rijetkim trenucima kada nije na putovanjima. Broji dane do završetka studija na Pravnom fakultetu, i to samo iz razloga što jedva čeka da se bavi svojim poslom iz snova.

Svoju ljubav prema pisanoj riječi i fotografiji je spojila u Delirium blogu koji je počela da piše prije četiri godine, ali budući da je pričanje jedina stvar koja joj ide bolje od pisanja, od prije dvije godine je možete naći na YouTube kanalu Neira Delirium. Iako nije perfekcionista ni u jednom smislu te riječi, u svoj blog i YouTube kanal ulaže mnogo truda i vremena, i to iz jednostavnog razloga što on objedinjuje tri njene omiljene stvari – modu, šminku i putovanja.  

Video o meni:  Disclaimer: Svi proizvodi na blogu su kupljeni mojim novcem ili su mi poslani u svrhu recenzije. Ne prihvatam pisanje recenzija koje klijent želi da odobri ili izmijeni prije objavljivanja. Zadržavam pravo nepisanja recenzije ili pisanja negativne ukoliko mi se proizvod ne svidi. Sva mišljenja su moja i iskrena.

2 comments

 1. Mnogo sam razmišlja kako da ti se obratim, a time i iznesem svoje mišljene o tebi a da pri tome ipak ostane anonimno. Kako ne nađoh drugi način,nadam se da se ne ljutiš što to radim ovdje.
  Naime, kada sam te prvi put "otkrila" na instagramu mislila sam da si umišljena djevojka who always has to have it her way , ali eto bila sam u krivu na moju radost. Inače ne volim takve ljude i nastojim da se distanciram od istih pod svaku cijenu. Ti si izgleda neka down to earth djevojka , i nadam se da ces uvijek ostati takva. Ono što me posebno zadivilo u vezi tebe je dokaz da nisi jedna od onih djevojaka koje imaju pare i misle da mogu imati cijeli svijet. Prateći te na tvom youtube kanalu primjetila sam da si normalna i da kupuješ šminku koju većina može priuštiti a ne samo onu koju koriste ove što imaju i ptičijeg mlijeka. Zato sam te i zavolila. Poslije nekog vremena sam vidjela da si imala rak. Ne sjećam se kad sam zadnji put onoliko plakala. Drago mi je što si dobro draga. Svaka ti čast.
  I prekrasno se oblačiš. ¤_¤

  Nedavno sam te vidjela, kad sam došla drugarici na maturu i ne znam jesi li me primjetila jer zam buljila u tebe jedno pet minuta razmišljajući da li ti smijem prići da te zagrlim ali sam odustala jer sam se bojala da te ne obrukam. Pa ako ti kad priđem, halali.

  Volim te puno!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala ti puno na najljepsem komentaru koji sam ikada dobila ❤❤

   Delete

Hvala na komentarima :*