I SEE YOU


Ljeto mi nikada nije bilo omiljeno godišnje doba. Vrućine, sparina i sunce mi ne ostavljaju puno prostora da se igram sa kombinovanjem odjeće - jer istini za volju samo gledam šta je najjednostavnije i najlaganije. Međutim, uhvatila sam sebe da već sredinom marta razmišljam o tome šta ću nositi ovo ljeto, i čak se pomalo radujem nošenju nekih stvari. Među stvarima koje sam mjerkala još od tada je bila i ova majica, pa sam je bez razmišljanja naručila prošli mjesec. Kombinovala sam je sa vintage Levi's šorcem koji mi je saputnik u ljetnim danima već godinama. Ovo su bile farmerke mog tate kada je bio mlad (naravno, slavne 501), od kojih je on napravio šorc, a zatim su u srednjoj školi došle i do mene. Koliko god sam tražila, još nisam našla neki koji mi bolje odgovara od ovog. 
Ruksak mi je omiljena stvar koju sam kupila ikada, i toplo preporučujem da ga naručite jer je baš kvalitetan i zaista prelijep. Za njega i ove Quay naočale sam pokupila samo komplimente. A ni ove Primark espadrile nisu prošle bez pažnje, izgledaju puno luksuznije nego što jesu i mogu se kombinovati uz apsolutno sve.

SHORTS - Levi's 
SHOES - PRIMARK
SUNGLASSES - QUAY AUSTRALIA

2 comments

  1. ja obožavam ljeto, ali da vrućine znaju da pojednostave modne izbore...ova urbana kombinacija je odlična, jako mi se sviđa crna bluza.

    ReplyDelete
  2. Espadrile su vrh, baš mi se dopadaju :D

    ReplyDelete

Hvala na komentarima :*