FARMASI ROUGE ruževi (10 nijansi + video swatchevi)


Farmasi je brend sa kojim se nisam pretjerano susretala, ali sadržaj paketa čije ste otvaranje mogli gledati mi je promijenio mišljenje. Nijedna stvar iz njega mi nije ostavila negativne utiske i mogu reći da se radujem isprobavanju još njihovih proizvoda, prije svega mat ruževa i tečnih podloga.  Farmasi Rouge je jedna od linija ruževa koju ovaj brend ima, ali je jedina koju sam ja probala. Možete naći 11 nijansi ovih ruževa, od kojih ja imam deset. Swatchevi svih 10 nijansi su u videu na kraju posta. Odlučila sam da napravim kombinaciju videa i posta jer su swatchevi mnogo realniji u videu nego na fotografijama.


Cijena ovih ruževa je oko 6 maraka, što ih čini jednim od najjeftinijih na tržištu, dok kvalitet ne kaska ni sa onim najskupljim. U videu ćete moći da vidite kako se nanose - nevjerovatno lako i ravnomjerno. Zbog odlične pigmentacije dovoljan je samo jedan premaz da dobijete boju iz bočice.


Tekstura je kremasta, ali ne previše, tako da se ne razljevaju preko ruba usana. Ja sam ih uvijek koristila bez olovke ispod, a i dalje su mi stajali tokom čitavog dana (uz popravke nakon jela). Završnica je polumat i nimalo ne isušuju usne.


Ambalaža je mat i ne otvara se u torbi. Kombinacija crne i zlatne prave ambalažu luksuznijom, iako kada ih uzmete u ruku dosta su lagani.


Ispod imate dva videa: otvaranje Farmasi paketa i swatcheve ovih ruževa, pa nemojte preskočiti :D
No comments

Hvala na komentarima :*