Avon Attraction EDT - FOR HER


Svako malo Avon izbaci neki novi parfem koji digne buku i ostane zapamćen. Od same najave ovog parfema sam znala da ovaj neće biti nezapamćen, jer ko može odoljeti ovako dizajniranoj bočici? Nazovite me plitkom osobom, ali meni veliku ulogu kod parfema igra upravo ambalaža. Na moju veliku sreću, ni sam miris ne kaska za dizajnom.

Attraction dolazi u mirisima za nju i njega, a Avon tvrdi da pravi posebnu privlačnost među parovima. Tu činjenicu vam ne mogu potvrditi, ali vam garantujem da ćete teško prestati da njušite svoju bolju polovinu. Vjerujte mi, kažem vam iz iskustva :D Sutra ću da objavim i recenziju muškog parfema, pa budite u pripravnosti jer je meni još ljepši nego ženski. 


Mirisne note kupine, mošusa i vanilije obećavaju topli zimski miris, što ovaj i jeste. Uživala sam koristeći ga gotovo čitavu jesen i u ovim prvim zimskim danima. Kada ga stavim odmah mi kroz glavu prođu topli džemperi i žuto lišće, što me automatski čini sretnom. Nije prenapadan, ali definitivno nije ni osvježavajući i lagan. Jako je prijatan i bio je moj prvi izbor ove jeseni, što dokazuje to da sam potrošila već pola bočice. Trajnost na koži mu je kao i kod svih drugih Avon parfema, oko 4 sata na koži, a na odjeći i kosi ostaje čitav dan.

Ambalaža je jako elegantna i djeluje jako luksuzno. Savršeno se uklapa u linije muškog parfema što mi je jako simpatično. Iako poklopac na prvu djeluje kao nešto što nije pretjerano sigurno, ja sam ga bez problema nosila u torbi i nikada nije spao.


Ženski parfem je EDP i dolazi u bočici od 50 ml. U prethodnom katalogu ste uz njega dobijali i mirisni losion i mini parfem. Redovna cijena mu je 52,00 KM koliko i košta u trenutnom katalogu, tako da bih vam preporučila da sačekate idući u kojem bi trebao biti snižen.

Također ne mogu da ne spomenem savršeno predstavljanje parfema koji je Avon napravio. Imali smo priliku da prisustvujemo eventu na sarajevskoj Akademiji scenskih umjetnosti gdje su nam studenti izveli predstavu sa elementima tanga. Još jednom je Avon oduševio sa svojim eventima :)


1 comment

Hvala na komentarima :*