Thigh-high Boots


Jako visoke čizme (thigh-high boots) su prošle godine ušetale na velika vrata i definitivno se planiraju tu još zadržati. Ove sam probala u Primarku u augustu, iz nepoznatog razloga ih nisam kupila i od tada patim. Srećom, Primark-Lejla mi ih je nabavila i ja sam najsretnija osoba na svijetu! :D
Ima veliku želju da ih uparim iz veliku džemper-rolka-haljinu, pa ako je vidite negdje, vičite :D

Sweater - SheIn (here)
Skirt - SheIn (here)
Boots - Primark (via Lejla - here)
Fedora - Romwe (here)
Sunglasses - Rosegal (here)
Backpack - Zara


Kao dobra zamjena za već pomenutu pletenu haljinu su super došle ove dvije stvari - bijela rolka i kožna suknja, oboje sa SheIn. Već ste mogli da ih vidite u haul videu i videu o jesenjim trendovima, pa ću samo ponoviti ono što sam tamo rekla. Odličan kvalitet za male pare, a ovu rolku sam kupila u dvije boje, što samo pokazuje koliko mi se sviđa. 

Kaput je Đulin i stoji od mene od prošlog proljeća, bez da sam ga ijednom obukla. Pa kontam da ga iskoristim sada :D Što se aksesoara tiče, prelijepi ruksak je iz Zare, naočale sa Rosegala, a fedora je već mnogo puta spominjanja i naručena je sa Romwea.


U prošlom postu ste mi skrenuli pažnju da imam premalo fotografija, pa sam se potrudila da to ovaj put ispravim. Ja stvarno volim konstruktivne kritike i uvijek se trudim da ih uvažim. Napišite mi u komentare da li je ovako bolje i šta bih još trebala da ispravim :)
 

Šta vi volite da nosite ove jeseni?'

4 comments

 1. Čizme, fedora i torba ajajaj, love it! Savršeno, ovakve čizme uvijek su potrebne <3

  ReplyDelete
 2. Presavrseno Neira! Fedora mi se bas svidja,vec duze vremena trazim jednu da je upotpunim uz svoje jesenjske outfite :)

  mystylishcorner.blogspot.ba

  ReplyDelete
 3. O daa slike su ti sada puno bolje:) Barem meni se svidjaju vise nego prethodni post :)

  http://asja91.blogspot.ba/

  ReplyDelete

Hvala na komentarima :*