Olival čarobno suho ulje


O brendu olival ste već mogli da čitate na mom blogu ovdje i ovdje, pa neću opet pisati pretjerano dug opis brenda. Samo mogu reći da sam u posljednjih nekoliko mjeseci probala široku lepezu njihovih proizvoda i da me niti jedan nije razočarao.

 Nakon što je Nuxe izbacio svoje poznato suho ulje, mnogo drugih brendova je pohrlilo da urade isto. Neminovna je sličnost i ovog proizoda, što je naravno ništa drugo nego jako pozitivna stvar. Isti proizvod, duplo manje cijena :)


Ambalaža je jako kvalitetna, staklena i teška. Zbog toga nije praktična za putovanja, ali će izgledati luksuzno i lijepo na noćnom stoliću ili polici. Količina od 50 ml će vam potajati jako dugo jer je potrebna minimalna količina proizvoda. Cijena je oko 25 KM i možete ga nabaviti u CM marketima.
Postoje dvije vrste Olival suhog ulja: sa zlatnim česticama i bez. Jedina razlika je što prvo ostavlja glitter i malo potamni kožu, a obično (koje ja imam) ostavlja samo suptilan sjaj.

Šta je ustvari suho ulje? Pitanje koje sam i ja sebi postavljala (kako ulje može biti suho? :D), a na koje ni Google nije znao odgovoriti, naravno odgovorila je Anela. Suha ulja su takva ulja koja se odmah upiju i za sobom ne ostavljaju masni trag, ali ipak njeguju kožu.

Olival čarobno suho ulje ispunjava obećanja, neće ostaviti masni trag koji može jako da smeta (pogotovo pred oblačenje ili ljeti), ali će kožu ostaviti mekanom i mirisnom. Može se koristiti na tijelu, licu i kosi, a sadrži ulje lješnjaka, jojobe, makadamije, badema i ruže, za čije njegujuće sposobnosti već svi znamo.

Danas nije lako naći ulje koje i njeguje i nije masno, tako da bi ovo mogli da smatramo jackpotom :D

Koja ulja vi volite?3 comments

  1. I ja sam se isto pitala kada sam prvi put čula za suha ulja. Ulja ,koristim maslinovo i kokosovo. U planu imam probati ricinusovo a i ovo Olivalovo suho, jer mislim da bi mi odgovaralo.

    ReplyDelete
  2. izgleda jako privlačno, moram priznati!

    ReplyDelete
  3. Nisam neki ljubitelj ulja ali ovo mi je primamljivo i to bas :) <3

    ReplyDelete

Hvala na komentarima :*