Jesenji trendovi / Fall Wishlist

Koliko god ne želimo sebi priznati, ali škola i jesen kucaju na vratima. Ja sam u onoj grupi luđaka koji jedva čekaju da ljeto završi i da napokon vratim u upotrebu jakne, šalove, šešire i čizme. Sutra krećem put Primarka i naravno već neko vrijeme u glavi vrtim šta želim da kupim. Najlakši način da se zapamti je naravno - wishlista na blogu!

Ove stvari su sa Romwe i Shein stranica sa kojih sam prije stalno naručivala. Već neko vrijeme sam na odvikavanju od online shoppinga i sam povratak na ove stranice me je jako iznenadio - ponuda odjeće im se drastično popravila, više se ne radi o skupljim eBay stvarima, cijene su još niže, a čula sam da paketi stižu za sedam dana. Sve ove stvari možete naći i u "običnim" radnjama, ali ovdje su cijene višestruko niže (osim ako se ne radi o Primarku, naravno :D

Uživajte u mom izboru, i naravno, kliknite na linkove. Ne košta pogledati :D

Majica 1 / Majica 2 / Majica 3
Majice ovog tipa su uvijek moj izbor za fakultet jer su udobne, ali u isto vrijeme zanimljive. Pored ove tri, izbor na stranicama je ogroman :D


Kaputi i plaštevi su moja najveća ljubav (ako kupim još jedan nisam sigurna gdje ću sa njim), a vidite i sami da sam zaljubljena u ovaj waterfall fazon :D

 Šeširiiiii su opeeet tuuuuu :D Što se mene tiče, šešir ne moram skinuti od jeseni do proljeća. Bordo već imam, ali ne i ovaj model. Zašto ne bih mogla imati dva bordo šešira (već vidim da se moja bordo opsesija nikada neće završiti).
Čula sam da ljudi kažu da im ne trebaju naočale jer je ljeto završilo, ali ne, ne. Ja naočale nosim čitave godine i predlažem da vi to uradite. Svaku kombinaciju će da podigne.
Na moju veliku sreću šal-deke su još tu, a ja još patim za ovim modelom od prošle godine.


Ukoliko kupite suknju od brušene kože (koju za jesen mogu provariti, ali za ljeto nikako) ili ima dugmiće naprijed - pogodili ste fazon. Teksas suknje koje nisam mogla smisliti se vraćaju, meni se (možda malo) i sviđaju. A kroj je sigurna opcija za sve figure. 


I za kraj - morate u nešto i knjige da stavite. Svi vi koji knjige ne morate da nosite, zavidim vam. Moj izbor su ruksaci (moja leđa su zahvalna ovom trendu), ali ako ste klasičar - crna velika torba će odraditi trik.

Ovo su bili moji izbori za jesen, a koje ću na kraju i ostvariti moći ćete da vidite u mom haulu na YouTube kanalu. Koji su vaši omiljeni trendovi?


3 comments

  1. Dolazi jesen i karirane stvari u svakoj varijanti. Jedva cekam. :D

    ReplyDelete
  2. Jes' vala, daj mi jeseni i layeringa :D

    ReplyDelete
  3. Ovi kaputi su prelijepi, vidjela sam par ovakvih modela u novoj Zarinoj kolekciji. Jesen je lijepa baš zbog layeringa. :D

    ReplyDelete

Hvala na komentarima :*