Bourjois LA LAQUE (11 Only bluuuue) + dobitnice darivanja


Ukoliko se neka od vas pitala zašto sam od hiperproduktivnosti na blogu prešla na naglo zatišje - izgovor je kao i ko svih drugih. Nedostatak vremena zahvaljujući ispitima, ali i ono vremena što imam u ovim kvazi-proljetnim danima više volim iskoristiti snimajući YouTube videe. Blog je i dalje moja prva ljubav, ali trenutno me više možete gledati na YouTube kanalu i naravno Instagramu.  

Sada imam novi template za blog i ne mogu ga se nagledati, pa ću valjda biti aktivnija :D Sviđa li se vama?

Ali naravno videi ne mogu zamijeniti dobre stare recenzije, pa vam danas pišem o Bourjois bombončiću koji nas od nedavno gleda sa polica drogerija. Radi se o Bourjois La Laque laku za nokte u nijansi 11 Only Bluuuue). 


Ukoliko vas ne privuče neobičan, trouglasti dizajn bočice, raspon nijansi definitivno hoće. Na Bourjoisovoj bh. Facebook stranici kažu da se radi o 10 novih nijansi, dok sam ja na internetu našla da ih ima 12. Broj nam nije ni bitan, jer nijanse koje su dostupne definitivno zadovoljavaju sve ukuse. Ja sam poznata kao veliki ljubitelj plavih lakova i imam ih u svim mogućim varijacijama (uključujući i ovu kobalnto plavu). Trenutno sam u deficitu nudastih, neutralnih rozih i sličnih nijansi i takvoj bih se više obradovala, ali nakon lakiranja ovog laka sjetila sam se zašto plave toliko i volim . Svaki put kada pogledam u nokte izmami mi osmijeh (true story!). 


Lak je srednje gustine i jako se lako maže. Kist je okrugao i uzak, a pri laganom pritisku se prilagodi noktu. Pigmentacija je izvrsna i ukoliko ste pažljivi možete postići potpuno prekrivanje u jednom sloju. Ja ipak stavim dva. Završnica je sjajna i daje trenutno popularni gel završetak. Suši se jako brzo. O trajnosti ne mogu pričati jer su mi nokti u katastrofalnom stanju, ali na zdravim noktima je stajao 4 dana.


10 ml ovog zadovoljstva ćete platiti 12 KM, što nije mnogo za kvalitet, ali je opet nekoliko maraka više nego što sam navikla davati za lakove za nokte.

Ipak, ja ovom laku nisam našla manu, i mislim da ću da stisnem zube i nabavim sebi svijetle nijanse koje je inače jako teško naći u pigmentovanoj varijanti.

Da ne zaboravim, zahvaljujem sestri koja je bila model za nokte. Moje nećete neko vrijeme viđati jer nisu nimalo reprezentativni :D


Dobitnice darivanja: 
NUDE - Samira Muminović
DEEP WHEAT - Jelena Obradović
CREAMY NATUAL - Samra Kamenjasevic
HONEY -  Eldina Huskanovic

U postu sam napisala da nijansu ALMOND ne dijelim jer je korištena za testiranje, ali nisu svi izgleda dobro pročitali :)
Molim dobitnice da se jave u inbox stranice ili na mail neira.kameric@hotmail.com sa podacima za preuzimanje nagrade :) Čestitam!

*Proizvod dobijen u svrhu neplaćene recenzije. Sva mišljenja su moja i iskrena. Za više detalja pročitajte disclaimer.

4 comments

  1. Ajme meni. ostala sam bez komentara! Lak je prepredivannnn :D

    ReplyDelete

Hvala na komentarima :*