Avon Advance Tehniques serum za vrhove


Zeleni serum za vrhove iz Avona je vjerovatno najpopularniji proizvod tog brenda. Ukoliko nikada niste čuli za njega, ili ga možda niste probali, ne znam šta čekate :D Nakon zelenom seruma Avon je izbacio još dvije varijante - plavu sa arganom i rozu za intenzivnu obnovu.Ja sam isprobala sva tri i mogu vam reći da rozi i zeleni imaju isti efekat, dok je plavi nešto gušći i teži. Prva dva su providna i srednje gustine. Koriste se tako što jednu ili dvije pumpice proizvoda nanesete na vrhove dok je kosa vlažna. Proizvod se može koristiti i na suhoj kosi da je zagladite, ali ja ga u većini slučajeva koristim prije sušenja.


Ovaj serum pomaže njezi vrhova kose, čini je lakšom za račšeljavanje i produži mi vrijeme između šišanja jer kosa manje puca. Također mi omekša kosu i čini je manje naelektrisanom.


Cijena seruma varira od kataloga do kataloga, u trenutnoj je 7,90; iako ga ja najčešće platim 5,90. Ovo je jedan od rijetkih proizvoda koji ponovo kupujem godinama i preporučujem ga apsolutno svakoj djevojci, bez obzira na tip kose. Čudo u bočici, kažem vam :)


4 comments

 1. Imam sve tri verzije, i sve tri kupujem iznova, samo ih rotiram i kupujem one kjoi su u tom trenutku najjeftiniji u katalogu xD odlični proizvodi :)

  ReplyDelete
 2. Sigurno ću probati, čim potrošim zeleni. :)
  Inače ovo je neka roze-bordo nijansa, a postoji i roze iz kolekcije Silk. On je isto za krajeve, ali je 24h efekat, zagađuje kosu i omekšava, ali nekako trenutno, drugačiji je od daily shine. :)
  Plavi je tretman, nije serum, ja ga koristim na mokroj kosi. :)

  ReplyDelete
 3. E falilo mi je da isprobam ovaj rozi silk i da kazem da sam ih imala sve. Ali ovi svi su super pa je vjerovatno i taj :)

  ReplyDelete
 4. Imam zeleni i sjajan je, bas sam zadovoljna. :)

  ReplyDelete

Hvala na komentarima :*