New In #16 - februar 2015


Iiiii, prošao je još jedan mjesec i došli smo do još jednog new ina. Mogu vam reći da mi je jako drago što već preko godinu dana pišem o novitetima prethodnog mjeseca i onda se ponekad vratim na stare i vidim šta mi je stvarno trebalo, a šta nije. Ovomjesečni noviteti kasne nekoliko dana jer sam bila u Pragu i htjela i te stvari da ubacim, ali nisam ih stigla uslikati, pa čekajte haul :D


Da ne dužim, na prvoj fotografiji je Avon Cherish parfem i popratno društvo koje sam dobila na promociji istog, a recenzija je već napisana (link),


Od Anele (počela sam je spominjati u svakom postu :P) sam za rođendan dobila Flormar olovku koja je savršena za moj omiljeni Golden Rose 70 ruž i zamjenu Moda sjene koja mi je pukla po stoti put.


Nećete vjerovati, ali našlo se tu i odjeće :P Upala sam u neki međuprostor kada nemam šta da obučem, ali ne znam ni šta da kupim jer sve što mi se sviđa već imam, pa mi je to otežalo kupovinu odjeće jedno vrijeme. Ali u Pragu sam se izliječila, ali za to morate čekati haul :D
Sa Romwea sam naručila džemper koji je kao the dress, na nekim slikama je smeđ, na nekima žut, ali je zadovoljio moju potrebu za rolkama. Kožne tajice su našle utočište kod sestre jer su mi male, a siva dukserica ima tako glup natpis, ali je tako mekana i udobna i kupila sam je u New Yorkeru.


Držite fige da mi Chanel okoloočna krema ne odgovora jer je ne želim opet kupovati, ali za sada sreća nije na mojoj strani :D Narukvice su iz Accesoriza, a lančić iz H&M-a.


Budući da mi je rođendan krajem januara, pokloni su stizali i u februaru :D Ikea svijeća od vanilije je jedna od najboljih koje sam imala, a ova torba iz Parfois-a mi je bila na WL sto godina i prijateljice su mi tu želju i ispunile :)

Ovaj lančić sa Romwea mi je trebao stići u novembru, šta više da vam kažem..I za kraj, Avonov paketić za februar. Sjene i rumenilo još isprobavam (iako su swatchevi spremni), a stvari za kosu očekujte jako skoro na blogu jer ih testiram već neko vrijeme i mislim da je vrijeme da se napiše koja riječ o njima.

2 comments

  1. Cherish imam i super mi je, Moda sjena izgleda super, kod mene su sve neke tamnije nijanse, a torba je vrh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imam i ja tamnije Mode, ali ove svijetle su također vrh :D

      Delete

Hvala na komentarima :*