Avon True Color Quad - Vintage Amnesia & Moody Blues


Davno sam izjavila da su mi Avon paletice jedne od dražih za korištenje. Ovdje sam recenzirala tri varijante, od kojih su mi Mocha Latte i Berry Love i nakon dvije godine korištenja apsolutni favoriti. 

Ono što vas moženatjerati na kupnju ovih paletica je definitivno ambalaža. Napravljena je od crne plastike koja joj daje elegantan i ala Chanel izgled, ali u isto vrijeme je čvrsta i obogaćena velikim i itekako korisnim ogledalom. Druga stvar je kvalitet sjena koji je sasvim dobar za bilo koji svakodnevni look koji zamislite, a budući da u svakom paletici dođe i tamna boja,možete izgled začiniti i pretvoriti ga u večernji. Ako vas do sada nisam nagovorila, onda će vas nagovoriti cijena koja se kreće od 7,90 do 11,90; u zavisnosti od kataloga. 

Na stranu opći dojam o True Color Quad sjenilima, danas ću da vam pokažem dvije nove varijante. 
Svi swatchevi i opisi su napravljeni bez baze, sa bazom se pigmentacija definitivno poboljša. 

Vintage Amnesia


Kombinacija rozih nijansi je savršena za prozračan, proljetni look. Malo me podsjeća na Berry Love, ali rekla bih da je ovo njena light verzija.
Prva nijansa je satenskog finisha i radi se o šampanj nijansi. Odlična će biti za highlight ispod obrve i za decentan sjaj. Slaba pigmentacija.
Druga nijansa je svijetla roza, satenskog finisha, koja je savršena za romantičan proljetni izgled. Srednja pigmentacija.
Treća nijansa je neobična roza boja koja na svjetlu ima ljubičasti i plavi shimmer koji kamera ne može uhvatiti. Jaka pigmentacija.
Četvrta nijansa je jako pigmentovana srebrna koja lijepo koloritom ide uz paleticu, ali mislim da je jedina u ovoj paleti namijenjena za večernji look. Jaka pigmentacija.


Moody Blues
 Ljubičaste i plave nijanse nikako nisu moj izbor, ali mislim da se sa ovom paleticom mogu kreirati jako zanimljivi lookovi.
Prva nijansa je, kao i u gornjoj paleti, namijenjena za highlight ispod obrve. Ova je nešto shimmerastija nego prethodna. Slaba pigmentacija.
Druga nijansa je nešto što nemam u svojoj kolekciji i zbog toga ću definitivno da koristim ovu paletu. Radi se o satenskoj lavanda nijansi, što se trenutno jako uklapa u moju lavanda opsesiju. Srednja pigmentacija.
Treća nijansa je kameleon tamna ljubičasta sa sitnim shimmerom. Definitivno iskoristiva za večernji look. Jaka pigmentacija.
Četvrta nijansa  je tamna teget, skoro crna. Također pogodna za noć, jaka pigmentacija.


Ukratko, Avon Quad sjene me još jednom nisu razočarale, iako ove nijanse nisu ušle u moj top 2. Koje su vaše omiljene Quad nijanse?

4 comments

 1. Najviše mi se sviđaju br 4 na obje paletice jer je pigmentacija dobra,i ove su nijanse prelijepe,al baš slabo pigmentovane tako da radi jedne sjene ne bih uzela ovu paleticu,al ko zna opet :)

  ReplyDelete
 2. Ja sam odusevljena s obje paletice,također mi smeta pigmentacija kod nijanse pod brojem 2 u obje palete,ali ih svakako rado koristim :)

  ReplyDelete
 3. Sto kazes, sve su sjene pigmentovane sa dobrom bazom, puno mi je bitnije da se ne truskaju i da se fino blendaju. Meni je lijepa moody blues

  ReplyDelete
 4. Pozz nominirala sam te na tagu. Pogle link :*http://helloflawlessbymartina.blogspot.com/2015/03/the-versatile-blogger-award.html?m=1

  ReplyDelete

Hvala na komentarima :*