Ogotobedding

Postoji jedna činjenica o meni za koju ne zna mnogo ljudi – a to je da od malih nogu obožavam dizajn interijarera. Između ostalih karijera o kojima sam sanjala, ovo je bila jedna od mojih najvećih želja. Snovi su ubrzo pali u vodu jer sam shvatila da kod nas to zanimanje gotovo i ne postoji, ali sam zato svakodnevno mijenjala raspored u kući svojih barbika, lutaka i drugih igračaka, a Sims i slične igrice i programi za dizajn su mi definitivno okupirali mnogo pažnje u tim danima.

http://www.ogotobedding.com/white-simple-unique-shabby-chic-decorative-pillows-p-1541.html


Ni danas ta ljubav nije minula, i sasvim je logičan dio mojih današnjih interesovanja. Ja sam zaljubljenik u ljepotu i volim sve što je estetski privlačno. Iako je moju opsjednutost dizajnom potisnula opsjednutost drugim lijepim stvarima, uvijek će da mi zastane dah kada vidim lijepo uređen prostor, a da ne pričam o konstantnoj potrebi da uređujem svoju sobu i za nju kupujem razne dekorativne sitnice.

http://www.ogotobedding.com/cute-hippie-patterned-black-big-decorative-pillows-p-1573.html

Kad smo već kod moje sobe, mislim da tekstil (zavjese i posteljina) igraju veliku ulogu u samom općem dojmu spavaće sobe. Na stranici Ogotobedding možete naći posteljine i ukrasne jastuke za sve ukuse. Budući da imaju ogroman izbor i ponudu, sigurno ćete naći nešto za sebe.

Ono što mi se jako sviđa je način pretrage, pa sasvim lako možete naći upravo ono što tražite. A da ne spominjem besplatnu poštarinu, koja je za mene uvijek plus. Cijene su definitivno (po običaju) povoljnije nego u našim prodavnicama, ali što je još važnije – izbor se ne može porediti, pa za sve nas koji smo prinuđeni da živimo bez Ikee – evo rješenja :)

http://www.ogotobedding.com/white-cute-floral-best-beautiful-decorative-pillows-p-1621.html