Otvaranje L'occitane radnje + ideje za novogodišnje poklone


Za ovaj period godine kažu da je najljepši, ali definitivno i najstresniji. Pored svih drugih briga koje se nakupe krajem godine, praznici su nametnuli i kupovinu poklona. Kada god ne znam šta bih nekome kupila, ja se zaputim u L'occitane. Do sada ste mirise Provanse mogli da nađete u BBI centru i u Ferhadiji, a od nedavno se možete počastiti i u Sarajevo City Centru. Nova prodavnica se nalazi u prizemlju i to na samoj sredini - definitivno ga ne možete promašiti. 

                

Uz slasni sushi i osvježavajuća pića, uposlenice L'occitana su bile jako ljubazne i raspoložene za razgovor, pa sam saznala nekoliko novih informacija o nekim proizvodima. Moram li spomenuti da sam sto puta otišla da mirišem svoj omiljeni L'occitane parfem - Roses et Reines. Pored ugodne atmosfere i osvježenja, organizovana je tombola, a ja sam prvi put u životu osvojila nešto. O čemu se radi, videjet ćete u new in postu i svakako u recenziji.


Sliku čitavog outfita nemam, ali zahvaljujem portalu Ekskluziva na fotki :)


Da ne bude da sam bezveze poklone spominjala - za vrijeme mog boravka u L'occitane radnji pronašla sam nekoliko prijedloga za vas. Ja sam baš prošle subote imala pomenuti problem sa poklonima - i naravno riješenje sam pronašla upravo ovdje. U razgovoru sa ljubaznim prodavačicama i imajući na umu neke recenzije koje sam čitala, odabrala sam idealan poklon za tu osobu. Trenutno u L'occitane-u možete pronaći gotove paketiće ili možete napraviti jedan po svojoj želji. Pored divnih stvari koje dobijete unutar kutije, i samo pakovanje je predivno i krasit će svaki bor.Ja sam iskoristila akciju da ukoliko potrošite preko 40 KM, set od tri kremice možete kupiti samo za 10. A baš tu subotu je bila akcija da ukoliko potrošite preko 60 KM dobijete besplatno neseser sa tri proizvoda, tako da ćete uskoro imati priliku da čitate nekoliko recenzija ovog brenda.
Volite li vi L'occitanove proizvode? :D

No comments

Hvala na komentarima :*