Umjetne trepavice - MadameMadeline.com (PHOTOS + VIDEO)U prethodnom postu sa novitetima ste mogli da vidite i trepavice koje sam dobila od stranice MadameMadeline.com. Moram da priznam da su trepavice moja Ahilova peta i nešto u čemu se nikada nisam ispraksirala. Nekada ih stavim za sekundu i besprijekorno, dok mi drugi put pokvare svu šminku i patim se predugo sa njima. Moje trepavice su srećom dosta dugačke pa u dosta prilika i mogu proći bez umjetnih, ali ipak postoje prilike koje ih zahtijevaju. Ja sam već prije nekog vremena odlučila da se i u ovome ispraksiram (ko me poznaje zna da ne volim ne znati stvari :P), pa su ove trepavice došle kao naručene.

Ukoliko ste ljubitelj trepavica definitivno trebate posjetiti MadameMadeline jer nude najbolje brendove trepavica - Ardell, BullsEye, Red Cherry, Eyelure, Revlon, Japonesque i još mnogo drugih. Čak nude i svima drago DUO ljepilo. Ukoliko želite napraviti narudžbu, MadameMadeline za vas ima kupon kod - falsies i poklon za narudžbe iznad $20.

Ja sam naručila tri para (tehnički četiri jer u prvom dođu dva para trepavica) i pokazala sam vam ih na fotografijama i u videu. Izvinjavam se na osvjetljenju u videu, ali sniman je u onim danima kada je Sunce odlučilo da ne svane.Eyelure Starter Kit (Corner + 101)


Ooh La Lash 307


BullsEye Hayley
Nosite li vi umjetne trepavice?

*Proizvod dobijen u svrhu neplaćene recenzije. Sva mišljenja su moja i iskrena. Za više detalja pročitajte disclaimer.

4 comments

 1. Nisam ni ja nesto sa umjetnim trepavicama, ali eyelure su mi super i sjecam se da mi ih je bilo lako staviti... Mada sam jednu neprimjetno izgubila tokom noci, ali jbg to je do alkohola, nije do aplikacije :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meni ove Eyelure definitivno nisu odgovarale, moram probati opet da popravim dojmove :D

   Delete
 2. Ja više ni ne umem da se šminkam bez trepuški! Ja bih to rado nosila svaki dan! Eyelure su bile moje prve omiljene trepuške i i dalje koristim njihov lepak, još nisam prešla na duo. A onda sam otkrila Red Cherry... Ja ne znam ali sam zaljubljena u njih!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Definitivno svaki look bolje izgleda sa trepavicama, ali ja nikako da se natjeram :D

   Delete

Hvala na komentarima :*