#OOTD summary - novembar 2014Prošli mjesec sam započela novu mjesečnu kategoriju (pored favorita i noviteta) pod nazivom #OOTD (klik). Za sve one koji ne znaju, OOTD je skraćenica od outfit of the day - odnosno odjevna kombinacija dana. Kako sam favorite i novitete već napisala (trk da ih pročitate/pogledate :D), došao je na red i ovaj post. Mogu vam reći da mi je postala rutina uslikati kombinaciju prije izlaska iz kuće i mnogo mi se sviđa što napokon imam i pregled toga na blogu (da sam ga prije uradila mogla sam vidjeti da ove smeđe čizme trebaju ići u favorite jer ih nisam skidala :D)

Ponekad je teško naći inspiraciju za svakodnevne outfite na modnim blogovima jer su ili previše ekstravagantni ili previše neudobni za svaki dan, pa se nadam da će vam ovo biti od pomoći. Samoj sebi bih zamjerila kvalitet fotografija, ali moj Galaxy S2 iz nekog razloga više nije što je nekada bio i radim na tome da ga zamijenim. Plus, sve u fotografije skinute sa Instagrama, pa tu se kvaltiet dodatno gubi.

Ukoliko želite da dnevno pratite moje kombinacije, pratite me na Instagramu - @neira_delirium


4 comments

 1. Stil odijevanja ti je čista desetka:)

  ReplyDelete
 2. Mislim da bi trebalo da napises "Generalni sponzor - PRIMARK" hahah :D Već znaš da mi se sviđaju tvoje odevne kombinacije, imamo sličan stil :)))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, da je bar, šta bi mi para uštedilo :P Hvala :**

   Delete

Hvala na komentarima :*