33. Nivea Sarajevo Fashion Week


Nakon što smo svi vjerno pratili modni mjesec i fashion weekove u modnim metropolama, došlo je vrijeme da i mali dio magije dođe u naš glavni grad. Već 17 godina, i to po 33. put u Sarajevu će se okupiti domaći dizajneri koji će predstaviti svoje najnovije kolekcije.

Fashion Week se održava od 2. do 4. novembra u Domu oružanih snaga BiH, sa početkom u 20 sati.
Nedeljno popodne sam provela na druženju za novinare, gdje smo imali priliku da razgovaramo, upoznamo neke od dizajnera i isprobamo proizvode glavnog spoznora Nivee. Moram li spomenuti kako sam sretna što su blogeri (iako neznatan broj) postali dio jednog ovakvog događaja i nadam se da ćemo napokon dobiti (zasluženo) mjesto koje imaju blogeri na svjetskim događajima.Od prvog dana održavanja do danas, sinonim je za nešto novo i drugačije. Nivea BH Fashion Week Sarajevo predvodi svjetske modne standarde, prikazivanja kolekcije unaprijed, predstavlja inovativne, kreativne, a uz to i školovane bh. modne dizajnere, te dovodi brojne internacionalne dizajnere u Sarajevo.


6 comments

  1. Hvala na info za ovaj fashion week, ali ja moram da pohvalim tvoj stajling! Kapa i frizura mi se mnogo sviđaju kako idu zajedno, razbarušena kosa plus polu elegantni sesir, mnogo dobro!! :))

    ReplyDelete

Hvala na komentarima :*