L'occitane Arlésienne Collection Event


Danas je u L'occitane poslovnici u BBI centru održana promocija njihove nove praznične kolekcije. Ambijent ne moram ni opisivati - ukoliko ste ikada ušli u njihovu prodavnicu znate da je to raj za sva čula. Od raznih boja i predivnih pakovanja, pa do najrazličitijih mirisa - sve će vas to natjerati da se što duže zadržite u ovom prostoru. Uz slasne kolačiće i neobično ukrašeno piće, ljubazne djevojke iz L'occitanea su ispričale nekoliko rečenica o kolekciji ispirisanoj djevojkama iz Arlesa. Arles je mali grad na jugu francuske, a njegove stanovnice su inspirisale mnoge umjetnike, pa i sam L'occitane.


Glavna zvijezda kolekcije je parfem, a prate ga i krema za tuširanje, mlijeko za tijelo, parfemisani sapun, krema za ruke, maglica za kosu, balzam za usne i parfemisana svijeća. Neke od ovih proizvoda ću uskoro i da recenziram, pa pomno pratite blog :)


Djevojke su nam i organizovale odličnu radionicu - dobile smo priliku da ukrasimu vlastitu Arlezijanku.


Sve što mogu da vam sada kažem je da je miris očaravajući, i da vas ostavim da uživate u fotografijama dok ja pripremam recenziju. Ovim putem se i želim zahvaliti djevojkama koje su zaista napravile prelijepu atmosferu i event za uživanje.
8 comments

 1. nešto od ovoga bi se moglo i probati.. ide na wl.. izgleda da ste imale baš lijepo druženje :)

  ReplyDelete
 2. Kako je sve lijepo, slatko i pink :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ne zna se koja im je ambalaža ljepša :)

   Delete
 3. Pa sve izgleda divno, radnja, prodavavačice. ti, pakovanje, ma sve.. Odusevljena sam :)))

  ReplyDelete
 4. Aaaa prelijepo izgleda sve. Rozo i šareno. Čekam da čujem recenziju. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Fotografije su spremne, ali moram da testiram proizvode neko vrijeme :)

   Delete

Hvala na komentarima :*