L'oreal Paris @ Sarajevo Film Festival


Mislim da ovih dana ne postoji osoba koja nije uvučena u SFF groznicu, ili barem nije čula za istu. Sarajevo je na 9 dana postalo centar glamura, filma i zabave, a svi koji nešto znače su na jednom mjestu.
Službeni makeup spoznor festivala je marka koju svi vole - L'oreal, a danas su napravili i event u sklopu festivala na koji sam i ja bila pozvana.


L’Oreal Paris, službeni make-up sponzor Sarajevo Film Festivala, predstavio je nove trendove u šminkanju nazvane So couture!, Summer look i Metallic look koje je lično prezentovala glumica Zrinka Cvitešić na današnjoj konferenciji za medije.


Vesele blogerice :D


U prethodne dvije godine kreirano je više od 800 look-ova sa više od 400 osoba među kojima su bile glumice, tv lica, poznate ličnosti iz cijelog svijeta. Zadovoljstvo nam je što svi posjetioci prepoznaju dašak glamura na zvijezdama crvenog tepiha Sarajevo Film Festivala, stoga smo ovu godinu napravili i korak dalje, u saradnji s frizerom-partnerom L’Oreal Professionnel-a, omogućit ćemo zvijezdama i gostima potpuni L’Orealov look s crvenog tepiha”, rekao je Laurent Sorieul, generalni direktor Divizije robe široke potrošnje L’Oreala ADRIA.10 comments

 1. ehh zavidim vam, dobila sam i ja pozivnicu za event al dalekoooo mi Sarajevo :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nažalost je to spriječilo mnoge blogerke da dođu :(

   Delete
 2. jelly :3
  Vidimo se jednom,jednog dana ..

  ReplyDelete
 3. Replies
  1. ...cisto informativno, da vidimo jel nam krivo sto nismo dosle :D

   Delete
  2. Hhahah, bilo je i da se jede i da se pije :D I treba da vam bude krivo, odlično nam je bilo! :D

   Delete
  3. aj ba neira bjezi. cuj bilo za pojest a nije ona jela. os jednu odgojnu?!

   Delete
 4. Fino vam je bilo, vidim :) i sve super izgledate :)

  ReplyDelete

Hvala na komentarima :*