Beauty Blogger druženje powered by L'Oreal Paris


 Danas je L'oreal organizovao event isključivo za beauty blogerke, i to prvi ovakve vrste u našoj državi. Nedavno ste na mom blogu mogli čitati o predstavljanju L'oreal press eventu (klik) pa sam bila u dilemi da li da pišem još jedan, ali nakon predivno provedenog vremena naprosto sam morala.Drago mi je što se ovaj put odazvalo više blogerki i što smo napokon imali priliku da se uživo družimo. Prva stvar koju su nam predstavili je nevjerovatna aplikacija koja vas našminka. Znam da zvuči nevjerovatno, ali vi samo odaberete look koji želite (ili pojedinačni proizvod) i on to šminku stavi na vaše virtuelno lice.Zatim smo se šminkali. Ja sam sasvim slučajno na sebi imala šminku koja je bila gotovo ista kao look koji su vizažisti radili, ali preljubazna gospođica (dužna sam vam ime) mi je napravila par korekcija sa kojima sam prezadovoljna.


A onda smo se još malo družili :)
Upoznala sam i predivnu uposlenicu L'oreala (koja mi je sasvim slučajno i kolegica i imenjakinja) sa kojom smo vodile ugodan razgovor o blogovima, kozmetici i modi.
 Šminkao je i Sanjin Egon :)

Današnji dan je na mene ostavio veliki utisak i tek sada sam shvatila koliko nam ovakva druženja ustvari i nedostaju. Nadam se da će ih biti još mnogo, a L'orealu se zahvaljujemo na ukazanom povjerenju :)

xoxo Neira

No comments

Hvala na komentarima :*