Viva España! - outfit post


Ukoliko me pratite na Facebooku, vjerovatno znate da sam nedavno bila u Valenciji. Iako sam većinu vremena provela radno, nisam mogla da odem iz tog grada, a da ne uslikam outfit post :)
Plaža, zalazak sunca i blagi povjetarac - može li bolje :) Koliko sam se oduševila plažom možete vidjeti i po tome da sam nepromišljeno otrčala na istu, pa sam sva prljava od pijeska :D

Outfit ni po čemu nije ljetni, ali je jedna od mojih omiljenih kombinacija - bordo i teksas. Malo je reći da sam je nosila i voljela u prethodnom periodu :) Kad se sve to začini sa omiljenom torbom i naočalama koje su mi omiljena stvar koju sam kupila u Rimu prošle godine, dobijete ovo :)

Shirt - C&A
Pants - New Yorker
Shoes - H&M
Bag - eBay
Sunglasses - Random shop in Rome

                     

10 comments

 1. Obožavam Valensiju! Želja mi je da posjetim i Barcelonu, ali nikako nisam stizala. Španija je prelijepa zemlja i iako nisam mnogo vidjela, ostala sam oduševljena :) I ja volim kominaciju teksas-bordo :) ponavljam: torba je fantastična!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meni je Barcelona jedna od najljepših gradova u kojima sam bila, ali moram opet ići da utvrdim :) Da budem iskrena, od Valencije nisam puno očekivala, ali totalno me je očarala :D

   Delete
 2. imas dizajn ko midheta

  ReplyDelete
 3. Koliko sam ja upućena, kada sam ga ja stavljala, nije ga imao niko osim Nine sa Unlimited Beauty, čiji mi je kostur ona i ustupila (a ja sam ga prepravila prema svojim potrebama).
  Uostalom, predložak je free i može ga koristiti ko hoće, nije mi to važno :)

  ReplyDelete
 4. Definitivno si trebala staviti vise fotografija, cini se kao jako lijepo mijesto. :) A odusevljena sam kombinacijom teksas i bordo!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Možda stavim još koju fotku grada u pregledu mjeseca :) Htjela sam pisati i putopis, ali ništa od toga.

   Delete
 5. Divno, svidja mi se kombinacija! Torba je predivna!

  ReplyDelete

Hvala na komentarima :*