Avon Aero Volume maskara


Vjerujem da su i ptice na grani čule za Avonovu Aero Volume maskaru. Ja sam svoj primjerak dobila početkom marta, tako da sam je testirala skoro dva mjeseca, te napokon mogu donijeti konačni zaključak :)

Avon kaže da ova maskara ima novu prozračnu tehnologiju za pero-lake trepavice. Pakovanje je napravljeno od plastike i dosta je lakša nego ostale maskare koje imam. Ambalaža je lijepa na izgled, ali mi zbog svoje težine ne djeluje previše kvalitetno. Srećom, kvalitet ambalaže mi za maskaru nije mnogo bitan. Ono što je po meni mnogo važnije je to što maskara dolazi zapakovana u prepoznatljivi crni omot, što vam garantuje da je prije vas niko nije otvarao.


Iako je ambalaža lagana, količina maskare koju dobijete je ista kao i kod većine drugih Avonovih - 7 ml. Za tu količinu ćete po redovnoj cijeni izdvojiti 15,20 KM, međutim do sada je uvijek bila na akciji (u trenutnom katalogu 8,90 KM). Trebali biste je potrošiti za tri mjeseca. 


Kist je jedan od onih sa klasičnim dlačicama koje su ovaj put raspoređene u zvijezdasti oblik tako da uhvate sve dlačice.

Iako sam čula neke komentare da je maskara suha, meni je taman. Ni previše suha, ni previše vlažna.

A sada, maskara u akciji: Moje trepavice su dosta dugačke, ne previše guste i jako ravne. Zbog toga je uvijanje neophodno, iako ne pomogne puno :D


Na slici vidite jedan sloj maskare. Ništa previše naglašeno, ali meni sasvim dobro za svaki dan.


Sa drugim slojem već dobijete nekoliko grudvica, koje meni ne smetaju. Međutim, ne bih se usudila stavljati i treći sloj. Ja maskaru nosim ovako za svaki dan.


Moje trepavice nijedna maskara ne drži uvijenim (eventualno neka vodootporna i uspije), tako da o tome ne mogu suditi. Ono što mogu reći je da mi je ovo postala maskara za kojom najčešće posežem za dnevno šminkanje. Ne iritira mi oči, čitav dan stoji na mjestu, a ono što je najvažnije - ne skida se teško.

Jeste li probale već ovu maskaru? :)

*PR proizvod

xoxo Neira

                                         FACEBOOK |  INSTAGRAM BLOGLOVIN

2 comments

  1. Definitivno ću je probati čim potrošim Super Shock :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Možda je čak bolje imati obje, jer imaju poprilično različit efekat :)

      Delete

Hvala na komentarima :*