Fashion | Haljine za maturu

Ne bih ja bila ja da ne planiram sve unaprijed. Tako sam haljinu za svoju maturu planirala dvije godine unaprijed, da bih na kraju završila sa onim što nije bilo nikada u planu. Kako nemam planirati ništa za sebe do svog vjenčanja (koje je godinama udaljeno, ali opet ja već gledam vjenčanice :D), sada tražim haljine za sestrinu maturu.

Tako sam ja lutajući internetom naletjela na stranicu http://www.efoxcity.net, gdje sam našla mnoooštvo prelijepih dugih haljina. Ako se pitate zašto su tu samo duge haljine, to je zato što nikada neću prežaliti činjenicu da sam ja imala kratku haljinu na svojoj maturi :(Ova mi je prva zapala za oko, elegantna, ali u isto vrijeme izazovna haljina. Klik.


Postoji jedna haljina za kojoj ja dugo patim, a ova joj je jako slična. Klik.


Prelijepa haljina koja bi bila još bolja da je u crvenoj boji :) Klik.


A ne bih ja bila ja da nisam zavirila i među vjenčanice :D Klik.

Zaista sam oduševljena izborom svečanih haljina na ovoj stranici i stalno se vraćam iznova da ih gledam. Pored svečanih haljina, tu je veliki izbor vjenčanica, ženske odjeće, te nakita.

Koja haljina bi bila vaš izbor? 

xoxo Neira


10 comments

 1. Ni ja sebi necu oprostit sto moja haljina nije bila duga ali jednostavno te godine to nije bilo moderno :D Rijetke su prilike kad mozemo nositi duge haljine a eto... i to nam uzese :D Jedva cekam vjencanice, gledam ih i ja stalno :$ Ispovijest.ba :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, ali isto :( Jedna iduća prilika za dugačku haljinu je svadba. Moja ili tuđa xD
   Fuck you moderna haljino hahhaha

   Delete
 2. predobre haljine :)
  ja bi opet na maturu, hehe :)

  pratim te preko0 gfc-a, nadam se da ćeš i ti mene :)

  pusa,

  Matea

  ReplyDelete
 3. joj kad se sjetim svoje mature i mode od prije deset godina aaaaaa o.O ne d'o bog da mi te slike dospiju u javnost. onda su se jos izrađivale slike nije to bilo k'o sad sve na netu, pa se nadam i da neće nikad fejsbuka ugledat. ali bila sam mlada i lijepa i zgodnija neg sad ...et ispovijest i od mene XD
  isklikah sve i sta treba i sta ne treba.

  ReplyDelete
  Replies
  1. kad skontam da će i meni tako biti, odmah mi loše hahahha :D

   hvala :**

   Delete
 4. Moja matura je ove godine, ii ono svako malo mijenjam mišljenje kakvu bi voljela haljinu imati. Ali najbitnije duga će sto posto biti haha :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tako sam i ja mijenjala, i nikad zadovolja :P
   Sada svi duge nose, došli ljudi pameti :D

   Delete

Hvala na komentarima :*