Beauty | Avon uže za preskakanje

Kako se bliži ljeto, svi trče u teretane, fitnes centre i treninge. A za one koji nemaju vremena za to, Avon je pripremio ovo prelijepo uže za preskakanje! U katalogu još postoji sprava za pilates i pojas za mršavljenje, ali meni se najviše svidjelo ovo uže (sucker za roze stvari + dijete u meni željno preskakanja užeta).Uže je naručeno iz kataloga C05 i koštalo je 16.90 KM (redovna cijena 23 KM). Dođe zapakovano u bubble wrap (postoji li za ovo riječ na našem?) i providnu kesicu, zajedno sa uputstvom za korištenje i baterijama.
Avon tvrdi da je potrebno samo 10 minuta dnevno preskakati ovo uže da biste doveli svoje tijelo u formu za proljeće. Koliko su u pravu, to ćemo već da vidimo :)


Drške su napravljene od plastike, a na desnoj postoji LCD ekran koji broji skokove, potrošene kalorije i pređene kilometre. Na vrhu drške su rupe kroz koje se provlači uže i na kojima se podešava dužina. Ukupna dužina je 3 metra.
Preskakanje ovog užeta će definitivno postati moj dnevni ritual, jer je prije svega - zabavno! Definitivno me vraća u djetinjstvo, a uz sve to će Vas i dovesti u formu :)

Da li ste već isprobali nešto ovakvo?


xoxo Neira

7 comments

 1. Mogla si vala neki video sebe kako preskačeš, ništa ti falilo ne bi :P da vidimo kako se koristi hahahaha

  ReplyDelete
 2. Pa kako samo preslatko izgleda, sad mi dođe da uzmem nešto i počnem preskakati :)

  ReplyDelete
 3. Hahaha, ja se smijem Dž i njenom komentaru :D
  Kjut je uže :D

  ReplyDelete
 4. Uz Jillian Michaels preskačem uže bez užeta tako da nema potrebe da kupujem neko spešl kad je ovo zamišljeno mnogo jeftinije hahah :D.Ali kad bi imala viška para (što nemam nikad) vjerovatno bi posegnula za njim jer je kjut!

  ReplyDelete
 5. Izgleda tako girly :D. Da sam ovo ranije vidjela tačno znam kome bih ga poklonila!

  ReplyDelete
 6. Da nisam lijena k' o sto jesam odmah bi narucila :-D al'mislim da ce mi vise biti k'o neki fensi ukras nego da ga koristim ...

  ReplyDelete

Hvala na komentarima :*